Olon Awards 2016

Olon Awards 2016

In Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum werd vrijdagmiddag 10 juni Oog, de lokale omroep uit Groningen, uitgeroepen tot Lokale Omroep van 2016. Dit jaar waren er 25 genomineerden in de categorieƫn: Radio, Televisie, Crossmediaal, Presentatietalent, Nieuws en Actualiteiten.

In totaal waren er 225 programma's van 82 verschillende lokale omroepen ingezonden. De Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (Olon) is initiatiefnemer van De Lokale Omroep Awards.

Awards RTV Purmerend kreeg een award in de categorie 'Nieuws en Actualiteiten'. In de categorie Crossmediaal won TV Enschede FM. De award voor beste Presentatietalent ging naar Rob Jansen van Glow FM. Het Beste Radioprogramma werd gemaakt door Wos Media. In de categorie Televisie, kreeg de lokale omroep uit Venlo een award.

Met het uitreiken van deze prijzen wil de Olon de hoge kwaliteit van lokale omroepprogramma's verder bevorderen en de lokale omroepsector beter profileren. De Olon behartigt de belangen van 263 publieke lokale omroepen in Nederland.

Jury De jury van De Lokale Omroep Awards 2016 bestaat dit jaar uit: naast juryvoorzitter Toine van Peperstraten (FOX tv en SBS6) uit:

Onderdeel Programma's: Bart Jan Cune (538 nieuws), Astrid de Jong (radiopresentator, o.a. Radio1), Timo Kamst (opleidingscoƶrdinator 3FM) en Jeroen Overbeek (presentator NOS Journaal).

Onderdeel De Lokale Omroep van het Jaar: Mezen Dannawi (NPO, Strategie en Beleid), Sieb Kroeske (docent Radiomanagement Hogeschool InHolland), Frits Lintmeijer (Adviseur strategie, organisatie, communicatie, politiek), Jan Westerhof (directeur Radio NPO) en Michiel Bosgra (directeur Studio040, De Lokale Omroep van het Jaar 2015)

MVV verzorgde in opdracht van Sharon Roest Events & Concerts de technische invulling van deze Award Show.

Contactgegevens

Telefoon: 035 - 77 343 19
Email: info@mvmproducties.nl

MVM Voorwaarden

Download hier

Bedrijfsgegevens

Adres: Eemnesserweg 107 1221 CW Hilversum
KvK: 59553340
BTW: NL001506947B90

SOCIAL MEDIA